PLANIFICACIÓ AVANÇADA

Planificació avançada

Amb la planificació avançada, les matèries primeres i la capacitat de producció s’assignen de manera òptima per satisfer la demanda.

El sistema de la indústria 4.0 és capaç de generar un flux regular d’informació, molt superior del qual es podria disposar si s’utilitzessin estratègies de logística i mètodes de producció més tradicionals.

A més, aquestes informacions poden ser intercanviades de manera ràpida tant a escala interna com externa. Això proporciona interessants possibilitats en relació amb els actors logístics externs i el mateix lloc de producció en el sentit que es podria permetre adaptar-se fàcilment a situacions canviants.

Amb la planificació avançada, les matèries primeres i la capacitat de producció es poden assignar de manera òptima per satisfer la demanda. Reduint significativament el temps de lliurament, els inventaris, racionalitzant el flux de material.

La planificació avançada és l’intèrpret entre sistemes de producció, operacions i negoci. Es connecta a altres parts de la cadena de subministrament i utilitza algoritmes avançats d’optimització per generar un pla de procés, un ordre d’operacions i una planificació automàtica.Grups amb aquesta capacitat tecnològica: