Finançament per a investigadors amb ACTPHAST4R

El CD6 o Centre de Desenvolupament de Sensors, Instrumentació i Sistemes de la Universitat Politècnica de Catalunya és un dels centres de referència que formen part del projecte ACTPHAST for Researchers (ACTPHAST4R), finançat per la Comissió Europea amb 6 milions d’euros.

Aquest projecte té com a objectiu donar suport a la innovació i està específicament dissenyat per a promoure l’accés a investigadors, tant de l’àmbit de la fotònica com d’altres àmbits, a les plataformes de tecnologies fotòniques avançades a fi d’impulsar els seus avenços conceptuals amb equips rellevants per a la indústria.

A més de madurar i construir demostradors, ACTPHAST4R ofereix estades als millors centres europeus de tecnologia fotònica, formació pràctica amb tecnologies fotòniques avançades i suport per part d’experts en l’explotació dels resultats de recerca.

Per qualsevol qüestió referent a quines innovacions pot finançar ACTPHAST4R, dirigiu-vos a laura.escolano@upc.edu, International Project Manager del CD6.