Disponible la gravació de la jornada de Robòtica 4.0 del passat 7 de Juny

El passat 7 de Juny va tenir lloc l’esdeveniment de transferència de tecnologia de la robòtica 4.0, organitzat per la xarxa R+D+I XaFIR (Xarxa industria 4.0 a Catalunya), amb la col·laboració de Centre Tecnològic LEITAT i DFactory. L’objectiu de la jornada era mostrar mostrar les últimes tendències i tecnologies punteres en l’àmbit de la robòtica i la industria 4.0, així com les seves oportunitats i reptes.

Investigadors i investigadores dels diferents grups de recerca de la Xarxa XaFIR així com empreses i professionals referents en l’àmbit de la robòtica van poder mostrar les seves tecnologies, opiniones i experiències personals en un dels sectors que més impactarà en l’economia i en la societat els proxims anys.

En aquest link podeu consultar l’agenda de la jornada amb cada una de les persones que van participar.

Tot seguit la gravació de la jornada que va ser moderada per la Innovation Manager de la xarxa XaFIR, Maria Rosés