Quarta sessió dels Industry Talks: Model d’Innovació de FICOSA

En el marc de col·laboració entre la Xarxa XaFIR i el programa The Collider – The Mobile World Capital, s’organitza la quarta sessió dels  “Industry Talks” impartida per Edouard Rozan, el business development de Ficosa

Ficosa és una companyia global dedicada a la creació de solucions de visió, seguretat, eficiència i connectivitat d´alt contingut tecnològic i innovació per a la indústria de l´automòbil. Compte amb més de 10.000 treballadors en centres de producció, d’enginyeria i oficines comercials de 16 països. La visió de la innovació de Ficosa es basa en l’aposta per les tecnologies més avançades invertint en investigació i desenvolupament de productes i solucions fonamentats als camps de la connectivitat, la seguretat i l’eficiència per seguir liderant i anticipar-se a les necessitats dels sectors de l’automoció i la mobilitat.

Format de la sessió: online

Idioma: castellà

Inscripcions: aqui