Començen els Industry Talks per conèixer les estratègies d’innovació i transferència d’empreses referents.

En el marc de col·laboració entre la Xarxa XaFIR i el programa The Collider – The Mobile World Capital, hem organitzat les “Industry Talks” :  una serie de sessions inspiracionals en les que diferents responsables d’innovació d’empreses referents ens explicaran quines accions i estratègies estan duent a terme en les seves respectives corporacions en relació a l’impuls de la innovació, l’emprenedoria i la transferència tecnològica per tal de seguir liderant els seus mercats.

Aquesta sessió estarà impartida per Carles Rúa Costaactual director d’innovació del Port de Barcelona, una entitat que ha treballat en els darrers anys en diverses iniciatives d’innovació: a través del Pla d’Innovació aprovat el 2021 s’està creant una nova dimensió en l’emprenedoria i en l’estratègia d’innovació en el sector logístic-portuari en l’entorn de l’economia blava. Això implica desenvolupar estructures de gestió adients, crear noves aliances, fomentar la creació d’un ecosistema de startups vinculades al món marítim i fer difusió de tota aquesta activitat.

Actualització: tot seguit la gravació de la sessió el passat 28 d’Abril de 2022

Format de la sessió: online

Idioma: català

Inscripcions: aqui