Inscripcions obertes en Formació en Empreneduria Científica per a membres de la xarxa XaFIR

S’han obert les inscripcions per a la formació en Empreneduría Científica, un programa en formació en transferència tecnològica i empreneduría científica adreçada a persones investigadores que vulguin formar-se en aspectes clau per millorar la seva estratègia investigadora i incrementar les possibilitats d’èxit de la seva recerca.

La formació esta impartida per KIMbcn, una consultora líder en transferència tecnològica i bones pràctiques en la gestió de la innovació: s’han dissenyat 5 mòduls temàtics en els que s’impartirà formació en àmbits estratègics com el de disseny de models de negocis, creació de spinoff’s, comercialització de la propietat intel·lectual entre altres aspectes claus que tenen l’objectiu que la persona investigadora obtingui noves eines i recursos a l’hora de planificar i/o redefinir les seves  línies d’investigació per un millor encaix en el mercat.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és image-3.png

La formació s’iniciarà el 26 d’abril i finalitzarà el 25 de maig en un format online i en un total de 20 hores en les que s’abordaran diferents àmbits clau que permetran alumnes formar-se i explorar casos pràctics amb l’objectiu obtenir recursos i estratègies aplicables en el seu context d’investigació.

▶️ Programa detallat de la formació: aqui

▶️ Inscripcions: aqui