L’equip de XaFIR assistirà a l’edició 2022 del Fòrum Europeu Transfiere

El Fòrum Europeu Transfiere és el principal punt de trobada I+D+i del sud d’Europa, en el que es posen en comú les principals iniciatives en matèria de transferència i investigació a escala internacional. En la present edició es reuniran més de 500 empreses i entitats per impulsar la financiació de projectes I+D+i i compartir coneixement científic.

El programa d’enguany comptarà amb panells temàtics i conferències a càrrec d’experts, on es tractaran aspectes relacionats amb l’impacte de la intel·ligència artificial, la transformació digital i l’indústria 4.0, la innovació en l’administració pública, el lideratge femení en l’àmbit de la ciència i la tecnologia, la inversió i innovació oberta, l’Estat de l’Art de la Investigació Espanyola o la compra pública d’innovació, entre altres.

XaFIR comptarà amb un estand propi en que presentarà les capacitats tecnològiques dels membres amb l’objectiu de promocionar i difondre les seves activitats de recerca en el món de la Indústria 4.0. Per qualsevol necessitat específica relacionada amb la representació que es farà del vostre grup, us convidem a posar-vos a contacte amb l’equip de XaFIR.