Webminars en línia de “Techtransfer Central”

FORMACIÓ XaFIR: Accés a webminars online de TechTransfer Central 

En el marc de les activitats de formació de la Xarxa XaFIR del 2022, s’ha contractat la subscripció All Access Pass dels webinars en línia de TechTransfer Central, per a tots els investigadors que tinguin interès en formar-se en la valorització i la transferència de tecnologia.

Aquesta subscripció anual proporciona accés a webminars de desenvolupament professional en directe i sota demanda:

► Més de 30 propers esdeveniments previstos en directe

► Més de 400 programes arxivats i recursos online (vídeos sota demanda, pdfs,  sobre   best practices, casos d’estudi, estratègies provades i més)

► Subscripció a la Technology Tranfer Tactics Newsletter, amb accés a un arxiu cercable de tots els arxius de números anteriors, que abasteix més de 15 anys de cobertura.

► Subscripció setmanal a Tech Transfer eNews University-Industry Engagement Week.

Cada sessió compta amb presentadors experts que comparteixen estratègies d’èxit detallades i bones pràctiques en transferència de tecnologia i implicació amb la Indústria. Podeu accedir a aquesta plataforma de formació a través del següent enllaç: https://techtransfercentral.com/. Des de la Xarxa XaFIR anunciarem tots els seminaris en directe previstos.

👉 INSCRIPCIONS:  els interessats en tenir accés a aquesta plataforma de formació en línia durant el 2022, heu de fer-nos arribar la vostra sol·licitud via email a maria.roses@upc.edu:  proporcionant-nos un nom i un email.  Rebreu una  clau d’accés que pot ser compartida entre membres d’un grup de recerca però no amb extern i un email amb les instruccions d’accés. Com a novetat aquest 2022, expedirem un Certificat d’assistència per a cada webminar al que s’assisteixi.

Des de la Xarxa XaFIR us recomanem els següents webminars de la plataforma:

► En directe durant els pròxims mesos:

Non-Disclosure Agreements in University Research and Commercialization: Drafting Strategies for Maximum IP Protection | Wednesday, February 9, 2022

SPACs and University Start-ups: Understanding and Assessing the Pros and Cons | Wednesday, February 16, 2022

Best Practices for University Incubators: How to Achieve Better Performance and Outcomes | Thursday, February 24, 2022

► Webinars ja realitzats disponibles :

Returning Intellectual Property to the Inventor: How, Why, When…Then What?

Non-Monetary Metrics that Every TTO Should be Tracking: Measuring Your Collaborative Culture