Acte final del projecte FormPlanet

EURECAT ha sigut el centre tecnològic coordinador del projecte FormPlanet, en el que s’han desenvolupat tècniques de modelat i caracterització avançades per la indústria de la xapa metàl·lica. 

La integració d’eines digitals en tècniques convencionals d’assaig, juntament amb la combinació durant el procés de fabricació de sistemes de caracterització avançats de la deformació metàl·lica, permet a les indústries reduir els defectes en fabricació. I per tant, contribueix a una reducció significativa dels costos per mala qualitat.

A l’event final, en format virtual, es podran conèixer els avantatges de les noves tècniques i es podrà parlar directament amb els experts industrials, tecnològics i científics que han participat en el projecte.
L’event es durà a terme el proper 2 de febrer entre les 9:15 i les 17:30 (CET).