Finalització del Cicle de jornades d’Indústria 4.0

Avui dimarts 23 de novembre s’ha finalitzat la primera part del Cicle de jornades d’Indústria 4.0 adreçades als investigadors membres de la Xarxa Xafir. Aquest cicle de jornades té com objectiu formar en tendències de mercat i competències professionals en l’àmbit de la Indústria 4.0, un àmbit en constant evolució i que ofereix grans oportunitats en diferents camps de la ciència, l’economia i la societat.

Al voltant de 80 persones s’han inscrit en aquestes sessions que han tingut una durada de 90 minuts en un total de 4 sessions que s’han dividit en dos blocs temàtics diferenciats:

El primer d’aquests dos blocs ha tractat diferents aspectes relacionats amb la ciberseguretat i la seva evolució en els darrers anys. Tot seguit pots accedir a la gravació d’aquestes dues sessions:

Sessió #Ciberseguretat – Part 1 | Anselm Garcia – IT Services

Sessió #Ciberseguretat – Part 2 | Ricardo de Ena – WatchGuard Technologies

El segon bloc d’aquest cicle de jornades ha tractat sobre la tecnologia Blockchain aplicacada en entorns industrials i com aquesta tecnologia obre noves oportunitats tecnològiques per millorar diferents procesos industrials i generar noves oportunitats. Tot seguit pots accedir a la gravació d’aquestes dues sessions:

Sessió #Blockchain – Part 1 | Peplluis de la Rosa – Director Centre Tecnio Easy Innova

Sessió #Blockchain – Part 2 | Peplluis de la Rosa – Director Centre Tecnio Easy Innova

Segona part del Cicle de Jornades d’indústria 4.0


Al llarg del 2022 iniciarem la segona part del Cicle de jornades d’Indústria 4.0 on es tractaran àmbits directament relacionats amb aquesta indústria 4.0 amb l’objectiu de seguir formant els membres de la Xarxa respecte les tendències i les últims novetats de la mà d’experts en diferents àmbits.

Si vols estar al corrent d’aquestes formacions, ens pots seguir a Twitter i Linkedin on anirem informant puntualment de les pròximes sessions. També pots consultar la web de Xafir des d’on podràs inscriure’t a cada una de les sessions que anirem anunciant.