SESSIÓ BLOCKCHAIN II #SESSIONSXAFIR

Cicles Jornades XAFIR Indústria 4.0

Els reptes del Blockchain en entorns industrials II

En aquesta nova edició de les #SESSIONSXAFIR s’explicarà com ha evolucionat el blockchain en els darrers anys i els reptes d’aquest a la Indústria 4.0, especialment en àrees com la Supply Chain o l’Internet of Things (IoT).

Sessió a càrrec de Josep Lluís de la Rosa, expert en blockchain, director del Centro Tecnio Easy Innova de la Universitat de Girona, membre de l’Associació Catalana d’Intel·ligència Artificial (ACIA) i del Centre de Blockchain de Catalunya (CBCAT). També és director del màster Smart Cities de la Universitat de Girona i del màster Blockchain i Intel·ligència Artificial a Barcelona Tech City.

El pròxim dimarts 23 de novembre de 9.30 h a 11 h del matí. Idioma: Castellà.

Inscripcions: https://bit.ly/3HLOHpo

👉 Actualització: si et vas perdre la primera part del passat 16 de Novembre, tot seguit pots accedir a la gravació: