SESSIÓ CIBERESEGURETAT #SESSIONSXAFIR

Cicles Jornades XAFIR Indústria 4.0

𝐓𝐮 𝐜𝐢𝐛𝐞𝐫𝐡𝐢𝐠𝐢𝐞𝐧𝐞 𝐚 𝐩𝐫𝐮𝐞𝐛𝐚 𝐝𝐞 𝐈𝐚𝐬 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐳𝐚𝐬 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐚𝐬

Segona part de les #SESSIONSXAFIR sobre l’àmbit de la cibersegurtat on s’explicarà la tendència a l’alça dels ciberatacs reforçada arran de l’excepcionalitat derivada de la situació de la pandèmia mundial.

En aquesta sessió es parlarà de 𝐥𝐞𝐬 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐬 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐜𝐞𝐬 𝐢 𝐜𝐢𝐛𝐞𝐫𝐜𝐫𝐢𝐦𝐬, 𝐩𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐚𝐜𝐨𝐬𝐭𝐮𝐦𝐞𝐧 𝐚 𝐚𝐫𝐫𝐢𝐛𝐚𝐫 𝐢 𝐞𝐥 𝐬𝐞𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐢. 𝐒’𝐢𝐧𝐭𝐫𝐨𝐝𝐮𝐢𝐫𝐚̀ 𝐥’𝐈𝐒𝐎 𝟐𝟕𝟎𝟎𝟏 i per a què serveix. I coneixerem els millors mètodes per a protegir-nos i protegir les nostres empreses.

Sessió a càrrec de Ricardo de Ena Quintana, l’actual Area Sales Manager North Spain a WatchGuard Technologies, empresa pionera en tecnologia de ciberseguretat d’avantguarda amb xarxes líders a la indústria, seguretat endpoint, Wi-Fi segur, autenticació de factor múltiple i productes i serveis d’intel·ligència de xarxa. 

El pròxim dimarts 10 de novembre de 11.30 h a 13 h del matí. Idioma: Castellà.

Inscripcions: https://bit.ly/3HLOHpo

👉 Actualització: si et vas perdre la sessió, tot seguit pots accedir a la gravació:

I si vols accedir a altres #SESSIONSXAFIR, no et perdis el nostre canal de Youtube: https://bit.ly/3nxXovs