SESSIÓ CIBERSEGURTAT II #SESSIONSXAFIR

Cicles Jornades XAFIR Indústria 4.0

𝐋𝐨𝐬 𝐫𝐞𝐭𝐨𝐬 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐜𝐢𝐛𝐞𝐫𝐬𝐞𝐠𝐮𝐫𝐢𝐝𝐚𝐝 𝐞𝐧 𝐞𝐧𝐭𝐨𝐫𝐧𝐨𝐬 𝐢𝐧𝐝𝐮𝐬𝐭𝐫𝐢𝐚𝐥𝐞𝐬

Iniciem el nou Cicle de Jornades Xafir d’Indústira 4.0 amb la primera edició de les #SESSIONSXAFIR en l’àmbit de ciberseguretat, dues sessions on s’explicaran la tendència a l’alça dels ciberatacs reforçada arran de l’excepcionalitat derivada de la situació de la pandèmia mundial.

𝐄𝐧 𝐚𝐪𝐮𝐞𝐬𝐭 se𝐦𝐢𝐧𝐚𝐫𝐢  𝐞𝐬 𝐩𝐚𝐫𝐥𝐚𝐫𝐚̀ 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐬 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐜𝐢𝐩𝐚𝐥𝐬 𝐚𝐦𝐞𝐧𝐚𝐜𝐞𝐬 𝐢 𝐜𝐢𝐛𝐞𝐫𝐜𝐫𝐢𝐦𝐬, 𝐩𝐞𝐫 𝐨𝐧 𝐚𝐜𝐨𝐬𝐭𝐮𝐦𝐞𝐧 𝐚 𝐚𝐫𝐫𝐢𝐛𝐚𝐫 𝐢 𝐞𝐥 𝐬𝐞𝐮 𝐦𝐨𝐝𝐮𝐬 𝐨𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧𝐝𝐢. 𝐒’𝐢𝐧𝐭r𝐨𝐝𝐮𝐢𝐫𝐚̀ 𝐥’𝐈𝐒𝐎 𝟐𝟕𝟎𝟎𝟏 𝐢 𝐩𝐞𝐫 𝐚 𝐪𝐮𝐞̀ 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐞𝐢𝐱. I coneixerem els millors mètodes per a protegir-nos i protegir les nostres investigacions, empreses i organitzacions amb les que treballem i/o col·laborem. 

Sessió a càrrec d’, expert en ciberseguretat i director d’operacions de serveis IT a iDISC Information Technologies, empresa enfocada al desenvolupament de solucions web i app i proveïdor de serveis de seguretat informàtica. Anselm Garcia Mata és expert en Ciberseguretat i explicarà quines són les tendències en aquest camp.

El pròxim dimarts 2 de novembre de 9.30 h a 11 h del matí. Idioma: Castellà.

Inscripcions: https://bit.ly/3HLOHpo

👉 Actualització: si et vas perdre la sessió, tot seguit pots accedir a la gravació:

I si vols accedir a altres #SESSIONSXAFIR, no et perdis el nostre canal de Youtube: https://bit.ly/3nxXovs